Vårt årliga bryggparty går av stapeln på Nationaldagen den 6 juni och ni är alla hjärtligt välkomna att ansluta till årets festligheter!

Vi börjar klockan 18:00 med en sprakande välkomstdrink följt av en läcker middag på varvsbryggan vid vattnet. Vi serverar smaskig rostbiff med potatissallad, och för våra gröna vänner finns även ett vegetariskt alternativ. Glöm inte att ta med er egen dryck för att sätta guldkant på middagen!

Med förväntansfulla 130 personer i åtanke, uppmanar vi er att hålla ”hjärterum för stjärterum” på bryggan – alla är välkomna att hitta sin plats och njuta av den härliga atmosfären. Efter middagen kommer vi att bjudas på en exklusiv föreställning av våra lokala stjärnor, som kommer att leverera ”The Ålsten Shuffle” – en helt ny repertoar med toner och lyrik från våra egna kvarter. Ni kan förvänta er en kväll utöver det vanliga, lovat av ingen mindre än Wille Craaford & band!

Vi välkomnar alla medlemmar och deras familjer, med upp till 4 personer per medlem. Anmäl er senast den 26 maj så att vi hinner förbereda oss för en oförglömlig kväll. Vill du bidra med förberedelserna eller hjälpa till under kvällen? Skicka då ett mail till info@alstensbs.se med rubriken ”6e juni”.

Låt oss göra den här bryggfesten till den bästa hittills – vi ses där!

Du anmäler dig här8

Varmt välkomna,
ÅBS Styrelse

Välkommen
Styrelsen